Anbefalinger

Anbefalinger fra mine kunder

Alex og Merete Bjerg Iversen:

“Udbygning af stue, nyt gulv, nye vinduer og udvidelse af terrassen, til stor tilfredshed, vi håber at det næste projekt kan blive udført til samme tilfredshed af Eiersted Byg ApS.”

Tidligere kunde:

“Lars har stået for hele renoveringen af vores gamle hus på landet. Han har altid gode løsninger og forslag og er yderst detaljeorienteret. Både aftaler og udført arbejde, har været yderst tilfredsstillende. Vi kan kun give Eiersted byg ApS vores varmeste anbefalinger. Lars er virkelig en håndværker der sætter stolthed i sit udførte arbejde og der er intet at sætte fingeren på efterfølgende. Alt i alt en super oplevelse!!”

Tidligere kunde:

“Jeg har aldrig før mødt en mere seriøs og professionel håndværker. Lige fra projektets planlægning og til den sidste finpudsning af det færdige produkt oplevede jeg en håndværker, der både inspirerede, gav gode råd, udførte arbejdet til perfektion og ikke mindst havde en professionel stolthed, der gjorde, at man som kunde følte sig tryg og fantastisk godt behandlet. Når samtidig prisen er særdeles rimelig, så kan man jo kun være 100% tilfreds.”

Tidligere kunde:

“Helt igennem Professionelt udført arbejde. Ligefra rådgivning, pris og udførelse af bestilt arbejde. Alt er omhyggeligt planlagt og udført til mindste detalje, også finish som fugning og ikke mindst oprydning hver eneste dag! Hele projektet klaret på kun 7 dage?? Lars er en super dygtig og seriøs håndværker. Han er meget imødekommende og pligtopfyldende. Altid klar med gode råd og et smil. Tusind tak for veludført og overvældende professionelt arbejde. Eiersted Byg kan varmt anbefales.”

Har du et byggeprojekt ​jeg skal hjælpe med?

Jeg klarer alt fra småreparationer til større renoveringsopgaver. Eiersted Byg arbejder ud fra en fast timepris på 380,- ekskl. moms.

null

10 år som tømrermester

Jeg har hjulpet private og erhverv med tømrerarbejde i over 10 år.
null

Uddannet Energivejleder

Som uddannet energivejleder kan jeg også tilbyde et energitjek af dit hus.
null

Masser af gode anmeldelser

Jeg har mange gode, femstjernede anmeldelser på Håndværker.dk
null

Fast lav timepris på 380,-

Eiersted Byg arbejder ud fra en fast timepris på 380,- ekskl. moms.

Skal jeg hjælpe dig med din opgave?

​Tag kontakt til mig i dag og indhent et uforpligtende byggetilbud.
​Jeg rådgiver og vejleder, og hjælper dig i mål med dine byggedrømme.

(+45) 20 32 87 79